dijous, 30 de juliol del 2009

COMUNICAT D'UNIÓ DE JOVES SOBRE EL FINAÇAMENT

LA UNIÓ DE JOVES REBUTJA L’ACORD DE FINANÇAMENT, I DEMANA QUE ES COMPLEIXI L’ESTATUT EN LA SEVA INTEGRITAT, JA QUE AQUEST ENS PERMET AVANÇAR CAP EL MODEL DEL CONCERT ECONÒMIC

La Unió de Joves vol manifestar el seu rebuig al pacte de finançament imposat pel govern socialista amb el beneplàcit d'ERC, ja que consolida un model insuficient i injust amb la singularitat econòmica, social i històrica de Catalunya.

La UJ manifesta el seu rebuig contundent al nou model de finançament. Creiem que és un model que hipoteca el futur i la prosperitat del nostre país a mig i llarg termini, que fomenta l’endeutament nacional i que consolida l'abús manifest de la mal anomenada solidaritat entre comunitats.

Per això, la UJ exigeix que es compleixi l’Estatut ja que aquest permet que s’avanci cap al concert econòmic, l’únic sistema que permet la justícia i l’equilibri fiscal dins el model d’estat plurinacional.

La UJ lamenta que un partit amb suposades aspiracions independentistes com ERC pugui donar recolzament a un tracte fiscalment intolerable cap a l’economia, la societat i la prosperitat del Poble Català. Per això demanem un acte de coherència personal i política dels membres d'ERC al Parlament que han afirmat que l'acord és insuficient per tal que es desmarquin formal i públicament de l’acord i abandonin la disciplina de vot del seu grup parlamentari.

Barcelona, 16 de juliol de 2009. Unió de Joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada